Zichtbaar worden!

Zichtbaar worden is voor mij ook over de ‘drempel’ van mijn comfortzone gaan. De wereld in gaan met wie ik werkelijk ben. Maar wie ben ik dan? In veel gebieden van mijn leven kan ik daar wel een woord aan geven: vader van Elin-Mare-Meike-Jolien en Eva, man van Miriam, broer van Ivon-Peter-Jan Willem en Gerrie, vriend van…, zwager van…, collega van… enz. 

Maar wie ben ik dan in de wereld van werken? Rouw- en verliesbegeleider, psycho-sociaal therapeut, life coach…? Ik kom dan helemaal vast te zitten in de gedachte hoe de wereld naar mij zal kijken en hoe de wereld mij ervaart. Ik probeer dan af te stemmen op de wereld op mij heen, en probeer dan mezelf een etiket te geven zodat ik herkend word. 

En ik ontdek dat ik dan steeds meer van mijzelf weg raak; van mijn kern, van mijn werkelijke manier van ‘zijn’. Dat komt omdat zo’n titel ook zo’n beperking kan zijn. 

Wie ben ik dan?

  • als je Eric roept, dan zal ik op kijken
  • ook als je Breus of Breusers roept zal ik opkijken en zelfs als je heel hard “eej” roept kijk ik om
  • ik ben een geboren ‘zijn’-er; ik ben aanwezig met mijn rust en met mijn kracht
  • mijn krachten zijn ‘voelen’ en ‘zien’; ik zie en voel wat er is
  • mijn kracht is ook ‘intuïtie’; ‘weten’ wat er moet gebeuren op dat moment
  • mijn kracht is ook ’empathie’; door al mijn levenservaringen en dat doorleeft te hebben, emotioneel en mentaal, kan ik me inleven in anderen, in hun levensverhaal
  • mijn kracht is ook ‘wijsheid’; weten wanneer je iets kan zeggen, en weten wanneer ik mijn kop moet houden
  • en ik heb een volle gereedschapskist door alle opleidingen, trainingen en workshops die ik heb gedaan

Dit alles heb ik in mijn rugzak, en hiermee ben ik in staat om naar jouw verhaal te luisteren, jou te horen, en met jou te gaan onderzoeken naar wat er in jouw rugzak zit, naar dat wat nu gezien wil worden, gehoord wil worden.

Nu de wereld in, met Praktijk Krachtstroom. 
“Stilstaan, om vooruit te komen.”

Wil jij ook “de wereld in” gaan, maar loop je tegen dezelfde obstakels aan, die je niet kan of wil nemen? Neem dan gerust eens contact met mij op, zodat we het samen kunnen onderzoeken wat jou tegen houdt.