stellen

Begeleiding voor stellen

Je hebt het allebei druk. Misschien met de kinderen, je werk, je hobby’s en weinig tijd voor elkaar. Eerst gaat het nog wel, maar langzaam merk je dat de afstand groter is geworden. Een relatie verandert. Ook al doe je niets, toch gebeurt het.

Ergens kunnen we de neiging hebben om in onze relatie op de automatische piloot te varen. De zaken voor lief te nemen. De spanning verdwijnt, de liefde raakt op de achtergrond. We begrijpen elkaar niet altijd even goed meer en gaan soms liever onze eigen weg.

Ik ga samen met jullie op onderzoek naar de vonk die er ooit was. Dat betekent dat je elkaar opnieuw leert kennen en bereid bent naar jezelf te kijken: wat is mijn rol in onze relatie? Samen met jullie help ik je liefde en aandacht weer centraal te laten staan.

Relatieproblemen kunnen ons allemaal overkomen, 70% van alle Nederlanders krijgt er ooit mee te maken. Liefde is de basis van een relatie, maar soms zijn er gebeurtenissen die de relatie negatief beïnvloeden.

  • Er is weinig vertrouwen (meer),
  • luisteren en praten gaat moeilijk en
  • jullie zitten vast in terugkerende patronen, in een zogenaamde sleur.

Het is goed om niet te blijven draaien in een negatieve spiraal, maar om deze te doorbreken en de problemen aan te pakken, met hulp van een relatiecoach. Met liefde, bereidheid en geduld kan een hoop bereikt worden. Soms is het beter om elkaar los te laten. Soms moet je loslaten, om weer vast te kunnen houden. Wat jullie keus uiteindelijk ook zal zijn, ik zal jullie ondersteunen en begeleiden. Tijdens de intensieve behandeling krijgen emoties een plek en worden patronen zichtbaar gemaakt, zodat er ruimte wordt gemaakt voor verandering.

Maak gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek, om eerst te onderzoeken of dit iets voor jullie is.